Hjälp

Instruktioner, frågor och svar för edtechföretag

Frågor och svar

 1. Hur gör vi för att vara med på Edtechkartan?
  Om ni är ett edtechföretag som levererar produkter och tjänster till den svenska utbildningsmarknaden kan ni ansöka om ett konto för att vara synliga på Edtechkartan. 
 2. Hur lång tid tar det att få konto godkänt?
  Så fort ni skickar in en kontoansökan går en notis till Edtechkartans administratör och det bör inte ta mer än 1-2 dagar innan kontot är godkänt och ni kan börja skapa er profil. Tar det längre tid? Kontakta Edtechkartans administratör.
 3. Hur lång tid tar det innan vår profil är granskad och publicerad på edtechkartan?
  När ni är klara med er profil och skickar in den för granskning går en notis till Edtechkartans administratör. Det bör inte ta mer än 4-5 dagar innan granskning är gjord. Om allting är okej, får den som är ansvarig för ert konto en notis om att ni nu är synliga på kartan.
 4. Vi har bytt kontaktperson för Edtechkartan och vårt konto, hur gör vi?
  Kontakta Edtechkartans administratör.
 5. Jag får inte något mejl med bekräftelse på min kontoansökan
  Tänk på att bekräftelse på kontoansöken går till den publika e-postadressen du angav vid kontoansökan. Har du inte fått bekräftelse, hör av dig till Edtechkartans administratör.

Edtechkartans administratör: johanna.karlen@swedishedtechindustry.se

Manual

Ladda ner en manual för hur du skapar konto och profil för publicering på Edtechkartan.

– VIKTIGT – 
För att placeras i ett område, ska företaget leverera egna lösningar som uppfyller hela eller stora delar av definitionen av området. Lösningen ska inte levereras av underleverantör eller partners. Undantag har gjorts vid hårdvara. För återförsäljare/distributörer finns även ett eget område att mappa sig under. 

Principer för publicering på Edtechkartan

En förutsättning för att vara med på Edtechkartan är medlemskap i Swedish Edtech Industry. Under 2023 kommer även företag som inte är medlemmar att erbjudas vara med.

Egna tjänster och produkter

För att placeras i ett område, ska företaget leverera egna lösningar som uppfyller hela eller stora delar av definitionen av området. Lösningen ska inte levereras av underleverantör eller partners. Undantag har gjorts vid hårdvara. Avgränsningen har medvetet gjorts ganska snäv, för att skapa en enklare översikt över tjänster och huvudleverantörer.  

Integritetspolicy 

I samband med kontoskapande samtycker du till att vår hantering av personuppgifter. Vår integritets- och cookiepolicy hittas här.